Open dag - 12 februari

Op woensdagochtend 12 februari, tussen 9.00 en 12.00 uur, nodigen we u van harte uit om kennis te maken met onze school. Op onze school vindt u opvang en onderwijs onder één dak. De open dag is een mooi moment om de sfeer op onze school te ervaren, koffie te drinken met ouders op het leerplein, rondgeleid te worden door leerlingen van onze school en vragen te stellen aan leerkrachten en directie.


Voor ons reguliere onderwijs bent u van harte welkom op onze hoofdlocatie, Singel 140 te Dordrecht. Houd u er rekening mee dat onze school veel leerlingen heeft en dat er beperkte plaatsingsmogelijkheden zijn. In het reguliere onderwijs hebben wij vanaf schooljaar 2021/2022 in groep 1 weer plaatsen, instromen in andere groepen is wel eerder mogelijk.


Kom kijken, sfeer proeven en vraag naar de mogelijkheden!


Onze school heeft een aparte voltijdsafdeling voor hoogbegaafde leerlingen. Ook op deze Leonardo-afdeling, aan de museumstraat 67, bent u van harte welkom.

Onderwijs moet leuk en zinvol zijn!

Daarom zorgen wij voor een prettig en veilig klimaat voor alle kinderen, waarin elk kind zichzelf mag zijn en wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

Ouders zijn partner van de school.

We hebben elkaar nodig! Daarom nemen we ouders serieus en zien hen als deskundigen van hun eigen kind(eren).

De Bavinckschool is continu in ontwikkeling.

Wij zijn een gerenommeerde school en willen bij de top blijven horen. Daarom werken wij voortdurend aan een verdere professionalisering.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.